Over gegevensverstrekking (EU, VK, Brazilië, Vietnam, inwoners van de Amerikaanse staat Californië)

Bekijk informatie over de gegevens die aan Kaspersky zijn verstrekt met oudere versies van de app.

Gegevens zijn verstrekt aan Kaspersky met behulp van Kaspersky-app 11.100.X.XXX en hoger.

Kaspersky beschermt alle ontvangen informatie in overeenstemming met de wetgeving en de toepasselijke Kaspersky-voorschriften. De gegevens worden via een beveiligd kanaal overgedragen.

We gebruiken persoonlijk en niet-persoonlijke gegevens.

Persoonlijke gegevens

U kunt de persoonlijke gegevens die onder de licentieovereenkomst voor eindgebruikers, het privacybeleid, de marketingverklaring of de verklaring van het Kaspersky beveiligingsnetwerk worden verstrekt, in het bijbehorende juridische document inzien.

Bekijk een juridisch document

Niet-persoonlijke data

We gebruiken de volgende niet-persoonlijke gegevens om de kernfunctionaliteit van de Software te behouden:

Voor kernfunctionaliteit kunnen gegevens worden geïnstalleerd en gedownload in de Firebase-service:

Gegevens worden via een beveiligd kanaal naar Firebase doorgestuurd. Informatie over hoe de gegevens worden verwerkt in Firebase is gepubliceerd op: https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html/.

Om de QR-scannerfunctionaliteit te kunnen bieden, worden de volgende gegevens verstrekt en verwerkt in de Huawei-service:

Gegevensverwerking in Huawei-service wordt uitgevoerd via een beveiligd kanaal. De gegevensverwerking vindt plaats in overeenstemming met het privacybeleid van Huawei en is beschikbaar op: https://consumer.huawei.com/en/privacy/privacy-policy/.